Четвъртък, 23 Май 2024

Стефан Данаилов ридае пред приятели: С това ли ще ме запомните – че синът ми пърди?

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов е потърсил лекарска помощ покрай скандалната ситуация с участието на сина му във "ВИП Брадър", научи „Уикенд" от негови близки. Във вторник Ламбо е бил на основен преглед във Военна болница, след като сутринта не се почувствал добре.

Данаилов не е оставен на лечение, а се е прибрал в дома си няколко часа по-късно. Актьорът легенда се оплакал от тежест в гърдите, високо кръвно налягане и неспокоен сън. Няколко денонощия подред той не бил спал, чувствал тревожност и безпокойство. Пулсът му също бил по-висок от необходимото.

„Ламбо хич не е добре! Цялата тази абсурдна ситуация със сина му във „ВИП Брадър" му се отразява изключително зле. Той е много чувствителен, а това вулгарно ровичкане в личния му живот ще го съсипе. Умислен е, угрижен е, няма сили дори да излиза от дома си", разказа пред „Уикенд" близък до семейството.

Миналата седмица Данаилов гостува във „Всяка неделя" и просълзен сподели, че иска да се събуди от кошмара, в който е попаднал. Ламбо наистина изглеждаше зле и дни по-късно вече е потърсил медицинска помощ.

„50 години съм градил кариера! С това ли ще ме запомни публиката - че синът ми пърди?", жалвал се пред приятели Майор Деянов.

Категоричното желание на Стефан Данаилов портретът му да бъде свален от стената в Къщата на „ВИП Брадър" най-после беше изпълнено от продуцентите на риалитито. Те обаче избраха това да се случи по най-болезнения начин за актьора, след като наредиха на незаконния му наследник Владимир да махне собственоръчно лика на родителя си.

С нескрито удоволствие единственият биологичен син на Ламбо свали портрета му от стената в хола в лайф изданието в сряда вечерта. Действието предизвика недвусмислена асоциация как с премахването на образа на баща си младежът скъсва кръвната си връзка с него.

В този момент обаче Владимир прояви изблик на синовна нежност и целуна лика на актьора. После занесе портрета му в изповедалнята с думите „ето го тоя сладур".

Цялото това шоу, разиграно пред многохилядна зрителска аудитория, със сигурност е било изключително болезнено за Стефан Данаилов. Както самият той призна наскоро, случващото се с Владимир и Ирен Кривошиева в Къщата, е повече от обидно за него.

Ламбо дори се закани да заведе съдебни претенции срещу „ВИП Брадър", ако от екипа продължат да си правят реклама на негов гръб, предизвиквайки сина и любовницата му да се изказват негативно по негов адрес.

източник: Уикенд

Прочита: 4346

Коментари (1)

...
Айде стига е ревал този дърт комунягя!Га идиши кифтета не ревеши.Държавни пари яде,чужди жени еба.На далеч по даровити артисти ролите изигра,Сега ди си плаща мастрафа!Не вярвам с пистолет на челото Ирен да го е принудила да прави секс.А неговата Мара години наред се е правила че не знае за забежките му-това нормално ли е?И сега го играе всепрощаваща,
ko4 , 07 октомври 2012 18:11

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.