Понеделник, 04 Декември 2023

Ламбо одъртя стряскащо

Печат Е-мейл
27 Май 2013

 

Стефан ДанаиловПредизборната кампания изцеди от Стефан Данаилов и последната капка младоликост. Най-желаният мъж в България през соца вече е на 71, но само допреди година-две визията му хващаше дикиш.

Ламбо напълняваше драстично, но дори тогава будеше сантиментално чувство в дамската половина. Реакциите днес са съвсем други.

 

„Тц, тц, тц, и той одъртял!", тюхкат се негови наборки. А и от най-високата трибуна на властта - Народното събрание, тези дни б обявено че Данаилов е най-възрастният депутат. Това било стряскащо и за самия него, признава Ламбо.

 

„Той просто си прилича на мъж на 71 години, какво искате от него? И той има право да остарее", защитава го все така стръвно сестра му Росица Данаилова. Междувременно „Уикенд" научи, че Стефан Данаилов е отказал предложението на Пламен Орешарски да стане министър на културата в програмното правителство, което в момента БСП съставя. Ламбо се оправдал, че е много уморен и не е добре здравословно.

източник: Уикенд

Прочита: 2910

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.