Събота, 27 Юли 2024

Слави изгони Виктор Калев

Печат Е-мейл
19 Декември 2015

Виктор КалевСлави Трифонов не е в никак добро настроение напоследък. След като изгони охраната си без никакво обяснение, гологлавият шоумен е вдигнал мерника и на актьора Виктор Калев. Комикът отново изчезна мистериозно от "Шоуто на Слави", а на негово място се изявява сценаристът Иво Сиромахов.

Хора от екипа на предаването издават, че в началото на ноември Трифонов спретнал скандал на Калев и комикът си тръгнал обиден. Грозната сцена се разиграла, защото Виктор имал няколко ангажимента извън шоуто, а Слави не одобрявал това. Той настоявал актьорите му винаги да се допитват до него относно страничните си изяви.

"Ако не ти изнася, хващай си пътя и си заминавай!", развикал се Дългия пред смаяните погледи на музикантите от "Ку-ку бенд" и останалите актьори.

След унизителната сцена Виктор решил, че няма повече да търпи подобно поведение, и излязъл в дълъг неплатен отпуск. Все още не е ясно дали след изтичането му ще се върне на работа, или ще тръгне в нова посока. Запознати издават, че отношенията му със Слави продължават да са обтегнати и може би след Нова година комикът вече няма да е част от екипа на шоуто.

Всъщност конфликтите между Трифонов и Калев не стигат през последните две години. Актьорът вече няколко пъти е бил на крачка да си тръгне с гръм и трясък, но досега винаги се е връщал. Дългия все успявал да замаже положението с извинение, а комикът преглъщал обидите в името на добрите взаимоотношения с шефа си.

Този път обаче било по-различно, защото търпението на Калев вече се изчерпало. Той очаквал нови предложения за работа и при първото изгодно такова планирал окончателно да се сбогува със Слави. Виктор споделил пред приятели, че му омръзнало да влиза в едни и същи образи. Той страдал, задето кариерата му на актьор не търпи никакво развитие, и от няколко месеца бил в ужасна депресия. Вместо благодарност за брилянтните си превъплъщения, той получавал само викове и обиди от страна на шефа си и това го съсипвало.

Състоянието му още повече се влошило след смъртта на сина на президента Росен Плевнелиев. Скечът, в който комикът иронизира държавния ни глава несъобразително, бе излъчен само ден след трагедията и хвърли в потрес зрителите. Според запознати оттогава Калев не е на себе си и депресията му се е задълбочила.

Освен всичко друго, комикът не получи възможност да се изяви и на големия концерт на Слави Трифонов през септември. Виктор блести не само с актьорски талант, но и с големи певчески възможности и вече се надявал, че ще има шанс да излезе пред пълния стадион и д а зарадва почитателите си. Уви, надеждите му останаха напразни - Калев и този път бе пренебрегнат от своя шеф.

"Докато колегите му се вихреха като световни звезди пред публиката, той си стоеше вкъщи тъжен и разочарован. Затова потърси някакви странични изяви, които отгоре на всичко бяха и добре платени. Защо да не го направи?", чудят се близките на актьора.

Засега Виктор нямал никакво желание да се връща в шоуто, където се чувствал недооценен и нещастен. Той имал намерение да прекара коледните празници със семейството си и да размишлява за бъдещия си професионален път.

източник: Уикенд

Прочита: 22011

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.