Вторник, 05 Март 2024

Виктория Бекъм забрави приятелите си

Печат Е-мейл
21 Октомври 2012

Виктория БекъмВиктория Бекъм е останала съвсем без приятелки. Причината за това е в дизайнерските й ангажименти. Те са толкова много, че няма никакво време за дружки. Наскоро Дженифър Лопес призна, че вече не контактува с бившата си най-добра приятелка Виктория.

Двете комуникирали за последно, когато футболната съпруга родила дъщеря си Харпър.

„Не съм се виждала с Бекъмови от много време. С Виктория имахме традиция да ходим на пица всеки вторник, но вече не го правим", тъжно обяви Джей Ло.

източник: Уикенд

Прочита: 3533

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.