Четвъртък, 18 Юли 2024

1/3 от жените правят секс “по приятелски”

Печат Е-мейл
15 Ноември 2011

 Половината от дамите признават, че обичат да го правят "по приятелски", защото така не е необходимо да създават сериозни отношения. Около 19% от анкетираните дами са признали, че от време на време споделят едно легло със своя приятел единствено за да получат физическо удоволствие.

Само 8% от тях се надяват, че подобен тип връзка може някога да прерасне в нещо по-сериозно. От 2168 жени, участвали в анкетата, 62% са заявили, че се отнасят към мъжете единствено като към приятели, а 34% са признали за наличието на така наречените приятели за секс.

Ролята на приятел, с когото можете и да преспите като бонус, обикновено се изпълнява от бивше гадже /29% от случаите/, или колега от работата /23%/. Като всяка пета жена смята именно този мъж за своя най-добър приятел.

Тази тенденция става все по-популярна, макар да не е определяща за поведението на всички жени. Все още има и такива дами, за които сериозните отношения и истинската емоционална привързаност има значение, заключават експертите.

Прочита: 2673

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.