Петък, 23 Февруари 2024

Дядка милионер си плаща на Деси Слава

Печат Е-мейл
29 Март 2013

Деси СлаваВъпреки че има връзка с млад състезател от ММА, Деси Слава поддържа паралелни отношения и с възрастен мъж, научи „Уикенд" от нейни колеги. Певицата от години била любовница на заможен господин, прехвърлил 60-те години.

Бизнесменът бил от пловдивския регион и въртял солидна търговия със земи и земеделски кооперации. Човекът бил семеен, имал и внуци, така че настоявал отношенията му с кръшната изпълнителка да са максимално дискретни. Двамата се виждали поне веднъж седмично, като Деси Слава никога не го водела в апартамента си, а в друго жилище, което поддържала специално за случая.

„Именно пенсионерът милионер осигурява звездния статут на Деси Слава. Всеки месец й дава 10 000 лева, с които да се грижи за себе си и за детето. Отделно й помага за по-едри покупки като например смяна на автомобил или ремонт на жилището. И двамата искат връзката им да не се разчува, така че тя едва ли някога ще излезе наяве", коментират запознати.

Земеделецът обаче не бил много очарован от младото гадже, с което Деси Слава парадира през последната година. Възрастният мъж трудно преглътнал присъствието му в живота на певицата. Хитрушата Деси обаче имала контрааргумент: „Трябва да имам мъж до себе си, иначе медиите ще почнат да ровят и ще ме изловят с теб. Ако искаш, ще бъда само твоя, но се разведи и заживей с мен официално!". Хъката-мъката, дядката свил перките и се задоволил с отредената му роля на любовник под прикритие и финансов донор.

източник: Уикенд

Прочита: 3985

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.