Събота, 27 Юли 2024

Деси Слава била любовница на Жоро Пехливанов

Печат Е-мейл
19 Декември 2015

Деси СлаваБурен любовен романс е изживяла преди няколко години победителката в "Биг Брадър Ол Старс" Деси Слава с един от най-известните подземни герои на 90-те години, а днес почетен бизнесмен Георги Пехливанов, пряк наследник на убития на остров Аруба кокаинов бос Поли Пантев.

Двамата се запознали по време на участие на гласовитата нашенка в култово столично заведение. В една от паузите, както повелявали старите традиции, тя била привикана на клиентска маса за по наздравица. Последвал уникален поздрав за ВИП гостите от сепарето, а от там нататък бизнесменът бил повече от очарован от блондинката. Те дотолкова се сприятелили, че богаташът бил на крачка от развода със законната си половинка, научи сензационно "Уикенд.

Всяка свободна минута прекарвали заедно, усамотявали се в крайстолични хотели и дотолкво си допаднали, че в един момент започнали да обмислят къде и как да заживеят заедно. Блондинката ежедневно получавала скъпи подаръци.

Благодарение на Жоро, както галено наричала любимия си, успяла да промени не само правоговора си, но и облагородила чертите на характера си с мекота и отстъпчивост, каквито по-рано не притежавала.

Пехливанов я убедил, че има невероятен глас, който не би трябвало да погубва с развитие само в областта на чалгата. Така красавицата бързо решила да промени стила си и наистина запяла поп и рок парчета, които й се удавали с лекота. Направили и концерти зад граница, които не само налели средства по банковата й сметка, но и спечелила нови фенове в редиците на онези българи, които ненавиждали чалгата. За кратко време Деси дори сменила стила си на обличане - късите поли заменила с кожени панталони, които също й стояли перфектно.

Романтиката в отношенията им изглеждала безкрайна до момента, в който не се случили две знакови събития. Оказало се, че въпреки бурните страсти двамата имат непреодолими различия, породени от факта, че единият - в случая Деси - е "расъл и пасъл" в провинцията, а другият - Жоро - на пъпа на София.

Въпреки че на Деси Слава нищо не й липсвало, тя толкова се увлякла в желанието си да притежава повече и повече, че непрекъснато настоявала за разни подаръци, поднесени под различна форма - спонсорство на клип, рокли, пътувания, кеш за нея и за детето й Майки. Чашата на търпението преляла, когато помолила за 70 000 лева, които й били необходими за ремонта на къща на село. Слизан, бизнесменът отказал да направи този дребен жест, макар че наистина се касаело за далеч по-дребна сума, от тези, които той традиционно давал.

Горе долу по същото време на финансовия отказ, съпругата на Пехливанов го дарила с мъжка рожба. Раждането на детето окончателно привързало топ сикаджията към семейството му и законната съпруга. Така романсът приключил, а Деси Слава отново заложила на чалгата. Красавицата с месеци се тръшкала по Жоро, но той бил повече от категоричен, че няма място повече за нея в живота му.

източник: Уикенд

Прочита: 15993

Коментари (1)

...
е на кой да е любовница , на жоро заварчика ли ?smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif
месара , 20 декември 2015 00:58

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.