Събота, 27 Юли 2024

Азис и Деси Слава се сдобриха

Печат Е-мейл
18 Март 2010

Деси Слава и АзисСлед изморителната словесна война, която продължи няколко дни, Азис и Деси Слава най-после се сдобриха. Инициатива да се сложи край на абсурдната кавга подела блондинката. Изпълнителката се обадила на колегата си, за да му се извини. Естествено Азис бил поласкан, но решил да не дава воля на емоциите си и запазил самообладание.

Той приел извиненията й, но окончателното помирение с колежката му настъпило чак след няколко дни, когато двамата се видели. Тогава Деси отново му поискала прошка, но този път му поднесла и подарък - ефектен шал. Гей звездата на фолка нямало как да остане равнодушен към този жест и с насълзени очи прегърнал приятелката си.

Запознати припомнят, че причина за скарването им станал микрофон, който Азис дал назаем на колежката си. Деси Слава с радост си го ползвала доста дълго време и дори не се сещала, че трябва да го върне. Азис й напомнил няколко пъти, но изпълнителката се оправдаваше с натовареното си ежедневие, фолкпевецът се засегнал от проявеното неуважение и решил повече да не говори с Деси. За радост на почитателите им обаче двамата отново са приятели.

източник: Уикенд
Прочита: 3366

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.