Събота, 23 Септември 2023

Андреа е бясна, задето Василка не я слага към големите чалга звезди у нас

Печат Е-мейл
02 Ноември 2012

Азис и АндреаАндреа получи неочакван удар под кръста от близката си дружка Азис. Той обяви, че най-добрите в бранша са само трима - негова милост, Галена и Преслава. Секс бомбата на „Пайнер" не бе включена в класацията.

„Какво по-хубаво от това всички дискотеки да пеят с цяло гърло песните ти?! С това можем да се похвалим само трима - аз, Галена и Преслава. Хайде да не се правим на луди и да си кажем честно - тримата сме тези, които събираме хората в тази държава", изказа се Василка.

Щом разбрала какви ги е наговорил Азис, Кубрат-Пулевица побесняла. Не можела да проумее защо той не е включил и нея в класацията. Та нали само преди няколко седмици двамата с Азис направиха дует и той я оцени високо.

Андреа е сърдита на Василка и по друга причина. От известно време насам колегата й не спира да се хвали с приятелството си с Николета Лозанова. Азис снима плеймейтката в последния си клип „Ти за мен си само секс", което още повече ги сплоти и засили дружбата им. Двамата често си гостуват с преспиване и се отдават на женски лудории - бият се с възглавници, танцуват и пеят.

Андреа се пука от ревност и се чуди как да захапе някогашната си приятелка Николета. Наскоро Пулевица дори обяви, че моделката се е сдобила със славата си по случайност и абсолютно незаслужено.

източник: Уикенд

Прочита: 4021

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.