Понеделник, 17 Май 2021

Азис гълта хормони за смяна на пола

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

АзисГуруто на скандалите Азис е започнал медикаментозна терапия по смяна на пола, говори се упорито из чалга средите. Лицето на изпълнителя на хитовете „Сен Тропе" и „ММА" е започнало да придобива все по-женствени черти, и то не само чрез серията пластики, на които се подложи преди малко повече от месец.

За чалга маниаците не е тайна, че още от ранна детска възраст Костинбродският славей се идентифицирал като „момиче в тялото на момче". В периода си на полово съзряване Васко дори изпадал в тежки депресии, когато мъжките полови белези ставали все по-ярко изразени.

По едно време майка му Гергина започнала да се притеснява, че съзряването ще нанесе сериозни прихологически травми на сина й и не дай си Боже, може да стане и причина за самоубийство.

20 години по-късно Васко очевидно не се е отказал от намерението си да се превърне във Василка, още повече че само преди месец нафрашка лицето си с ботокс и хиалурон, извая нови скули и тям подобни разкрасителни екстри. Звездата вече мяза на кукла Барби, с тази разлика, че все още носи мъжки слипове, а не прашки. За да е пълна приликата с другия пол, чалга певецът е теглил бръснача на катинарчето около брадата си и съвсем е отпрал женска физиономия.

В най-близкото обкръжение на звездата издават, че на дневен ред било последното стъпало от заветната цел - пълната смяна на пола чрез операция. Същинската интервенция обаче няма да е в близките едва-две години, тъй като поначало е предшествана от сложни етапи, един от които е медикаментозна терапия, през който певецът вече преминава, издават запознати с плановете му.

От няколко месеца попфолк кралят приемал женски хормони, за да привикне организмът му лека-полека да функционира като на жена. Първите резултати вече били налице - кожата на Васко започнала да става по-гладка, намаляло окосмяването по тялото му, дори естествената му миризма започнала да се променя.

Част от терапията включвала засилен прием на хормона естроген, благодарение на който фигурата придобива типично женски черти. „При неговия недостиг колагеновите влакна започват да се разрушават и се появяват бръчките.Този хормон обновява клетките, запазва младостта на кожата и блясъка на косата.

Точно това е и целта на Васко", одумват го близките му.

Приемът на хормона обаче бил строго прецизиран и под лекарски контрол, тъй като изобилието му пък може да доведе и до обратен ефект - да причини на звездата пълнота в областта на бедрата и корема.

Специалисти обясниха пред „Уикенд" каква е целта на естрогеновия прием - той води до химическа кастрация и със сигурност щял да бъде допълнен с лечение с антиандрогени, за да доведе всичко това до намаляване на мъжкия хормон на нива кастриране. Целият този курс на лечение променя окосмяването, но и външния вид на гърдите на мъжа, които нарастват постепенно.

„Уикенд" потърси чалга звездата, за да се осведоми лично каква част от клюките по негов адрес са истина. „Няма да коментирам медикаментите, които взимам. По важното в случая е, че се чувствам добре в новото си тяло. Доста жени биха убили, за да изглеждат като мен! Но има време, още нищо не сте видели!", загадъчно подхвърли Васко.

източник: Уикенд

Прочита: 3136

Коментари (3)

...
Ненормалник, дъщеря ти ще психаса, като види баща си.Как може да има такива изчадия..Удължи си оная работа и я размятква по медиите, да се хвали колко му била голяма, след, като ти е била 5 милиметра и ще се правиш на жена...какви удължавния, какви простотии.Тоя мангал, яко е изтрештял.Ама те пластичните, ако ги няма тия шашавелки, ще умрат от глад.И на какво отгоре това самочувствие, какво тяло имал.Траверс нещастен, като вземеш да се разпадаш, сам ще се оплакваш.Изрод.
Eva , 25 юни 2012 06:32
...
smilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif;
D................
ev , 25 юни 2012 06:33
...
Това е най-голямата глупост която може да сътвори мозъка на Васил.Той има глас и може да пее за разлика от много други изпълнители.Не е необходимо да се прави на маймуна.Не помисли ли за своето семейство -какво изтърпяха тези хора.Срам и позор.Народа харесваше гласа му и едва ли ще постигне нещо с тази промяна.Защо създаде това дете да му бере срамовете!Дано някога осъзнае,че парите не са всичко в този живот.Вярно необходимост са ,но не на всяка цена.ВАСКО БЪДИ СЕБЕ СИ !НЕ ПРЕИГРАВАЙ ЗАЩОТО ОТ ИГРАЧКА ДА НЕ СТАНЕ ПЛАЧКА.
Нели Атанасова , 04 юли 2012 02:49

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.