Събота, 27 Юли 2024

Деси Слава в дива оргия с негри

Печат Е-мейл
15 Февруари 2010

Деси СлаваФолкдивата Деси Слава не се притеснява да опитва от сладостите на живота. Наскоро изпълнителката на хита „Мъжете всичко искат" се отдала на сексуалните си желания и ги задоволила напълно, доверила тя пред приятелка от Пловдив. В началото на 2010 Деси си направи невероятен подарък - почивка до Малайзия.

В екзотичната страна фолкфурията се отдала на релакс, почивка и забавления. Точно седмица тя се чувствала като принцеса в петзвездния хотел, в който била отседнала заедно с две свои приятелки. Мъже с тях нямало, тъй като компанията искала да си почива „по женски", а децата били оставени на бабите и дядовците в България.
И защо са им мъже на български туристки в Малайзия, след като е известно, че представителите на най-древната професия там са най-нископлатени в целия свят. За около 15 долара всеки може да си осигури пълноценен еротичен масаж...
Така направила и Деси Слава, която се отдала на желанията си. Певицата се хвалела, че успяла да опита от сладостта на груповия секс. В компанията на трима мулати певицата се забавлявала цяла нощ. Блондинката открай време бленувала за подобен тип изживяване, най-вече заради разпространените митове, че тъмнокожите втрещяват с размера на половите си органи.
„По време на почивката си видях и опитах от много неща. Високата сума за седемдневна екскурзия в Малайзия е напълно оправдана, това е просто оргазъм, който трае една седмица", изказва се одухотворено Деси.

източник: Контра

Прочита: 5761

Коментари (2)

...
Za6to nema snimki ot orgiqta ....za6tooooooo smilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gif
Naglite , 22 февруари 2010 18:02
...
Да бе в малайзия оргии там са ислямисти бе за кви ни мисли тая с тея пиари евтини
hhhih , 01 март 2010 20:00

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.