Събота, 27 Юли 2024

Деси Слава "вдигна самолета" на скандален ректор

Печат Е-мейл
09 Април 2010

Величко Адамов и Деси СлаваВеличко Адамов обарва певицата в студентски стол

Скандалният ректор на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов „вдигна самолета" в чест на фолкпевицата Деси Слава. Това се вижда съвсем ясно от закачливо видеоклипче.

Накипрен с бели панталони и тъмносиня тениска приятелят на Красьо Черничкия върти дупе и кърши бедра в огнени ритми. Партнира му фолкзвездата Деси Слава. Облечена като за магистралата, блондинката вие глас и тяло за радост на скандално известния икономист.

Побелелият мераклия се държи доста палаво с красавицата, която учудващо не се противи на видимо пиянските му ласки. Стига се дотам, че музиката разпалва страстите му и той с охота й лепва една ръка на дупето, едва прикрито от розова мини-поличка.

По-късно Величко по-забърсва потта си, но не се отказва от кълчотенето. От време на време по-свирва с уста и припява: „Тра ла ла ла, ша ла ла ла". Приятелите му ръкопляскат и крещят: „Браво, браво". Окуражен още повече от аплодисментите им, той решава да докаже, че е еднакво добър и в далаверите, и в танците. А за да е щастието му пълно, прегръща силно Десито, като очевидно я притиска към мъжеството си. В резултат на което... членът му набъбва видимо. Палавата история е заснета на 8 ноември 2009 година. Тогава кръшната певачка била поканена от Величко да весели преподаватели на тържество, посветено на патрона на академията - Димитър Ценов. Партито се провело в студентския стол на ВУЗ-а. Освен доценти, асистенти и професори, на веселбата присъствали и студенти - предимно хора на ректора.

В началото на годината доцент Адамов бе заподозрян в плагиатство, припомнят запознати. Дори имаше вероятност научната му титла да бъде отнета. Висшата атестационна комисия (ВАК) разпореди да се прегледа отново неговият труд, та да се разбере как точно е получил докторската си степен. После пък Величко бе погнат от ДАНС заради връзки с Красьо Черничкия.

източник: Уикенд

Прочита: 8503

Коментари (10)

...
Кога най-после този гнусен дърт циганин ще бъде изгонен от системата на образованието?
Милен , 13 април 2010 01:01
...
Колко още скандали и престъпления трябва да извърши Величко Адамов, че да го махнат!?
Nina , 13 април 2010 01:03
...
Еееее, ама тези вестници прекаляват.Първо Десито е идвала в Академията преди пет и кусур години и тогава Величко не е бил ректор, а декан. Не само той е танцил и пял, а и другите преподаватели. Но те не са публични личности и не са интересни на клюкарите.Сега с този клип се прави явно шантаж. Не съм фен на Адамов, но жълтата преса прекалява. Поне да бъде точна и да не заблуждава читателите. А това,че дигал самолета гтовори ,че не е гей.Уфф,скандали има навсякъде във вузовете, ама сега са се хванали само с този университет. Сигурно боде очите на някого...На кого ли???
Ники , 16 април 2010 16:57
...
Ами тази тема с Деси слава и Адамов е вече мнооооого банална. Защо не измислят нещо ново? Чернят постоянно този човек и стават неприятни на народа. Това си е чиста анонимка.При бай Тошо е щяло са има съд и затвор за такива клепащи журналисти.
Весито , 17 април 2010 15:14
...
Егаси ректора, егаси академията!
Teko , 20 април 2010 01:31
...
Теко, ами какво да кажем за твоя циничен стил на изразяване? Хайде, като се научиш да не бълваш нецензурни думи,пак се опитай да напишеш "коментарче".
Дидо , 21 април 2010 00:50
...
Направо ме е срам като гледам този клип. Гнусна работа е този Адамов. Друго си беше да работиш с ректор като Нено Павлов, сериозен мъж,няма лиготи като този.
Маргарита , 22 май 2010 17:31
...
а неговия племенник е асистент по финанси в академията и взима по 200 лева за изпит иначе изпита при него не се взима.
не ми трябва да си пиша името , 08 ноември 2010 01:08
...
toi da beshe q opunal pone
fjnfvj , 27 юли 2011 20:14
...
Величко, Величко, не ти ли стигат разходките с джипа по потайните имоти из ВТ област придружаван от от елитни студентки ами се пъчиш и с фолкпевица, която най- вероятно се гласи да стане докторант на великата АКАДЕМИЯ
Ей, момче, много си ги оплел тия науки- от счетоводство до сексология.Ти май искаш да биеш Борлускони!?
Матей Преображенски , 07 декември 2013 20:48

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.