Сряда, 29 Ноември 2023

Боевски скаран с дъщеря си

Печат Е-мейл
16 Ноември 2013

Гълъбин БоевскиГълъбин Боевски е в обтегнати отношения с дъщеря си Сара въпреки щастливата за него и семейството му развръзка с кокаиновите куфари. Близки до олимпийския шампион разкриват, че 16-годишната му щерка не разговаря с него и даже не иска да живее под един покрив с татко си.

През октомври 2011-а Сара бе задържана заедно с баща си на летището в Сао Пауло с 9 килограма кокаин, скрити в куфарите й. Тъй като младата тенисистка бе малолетна, тя не бе арестувана от ченгета, а само разпитана и освободена. Въпреки това шокът от задържането все още не може да бъде преодолян от тийнейджърката.

„Сара не иска даже да погледне баща си. Тя не е знаела, че той пренася кокаин в куфарите й. Мислела си е, че Гълъбин я придружава на тенис турнира в Бразилия, тъй като държи на нейната спортна кариера", коментират приятелки на 16-годишното момиче.

След кокаиновата афера Сара прекрати обещаващата си тенис кариера и посегна към дрогата. Месеци след зрелищния арест на баща си в Сао Пауло тя изпадна в тежко състояние, след като се предозира с наркотици.

Наложи се лекари от Бърза помощ да я свестяват в дома и в столичния квартал „Борово". Тогава майката на Сара оправда детето си, като обясни на медиите, че Сара е злоупотребила с хранителни добавки, които явно не са били качествени.

Близки до семейство Боевски разкриват, че дъщерята на Гълъбин все още не е преодоляла срамната сага с татко си и че посещава психолог, за да се отърси от напрежението. В първите месеци след задържането на баща си тя заеквала. Сара била толкова ядосана и бясна на Гълъбин, че даже отказала да отлети с майка си за Бразилия, за да свидетелства в полза на татко си пред съда. Вместо това адвокати написали от нейно име обяснения с придружена към тях клетвена декларация, която тя подписала.

Докато щангистът трафикант лежал в затвора в Южна Америка, Сара нито един път не говорила с него по телефона. След като Гълъбин бе освободен предсрочно, той опитал да оправи отношенията с дъщеря си - засега неуспешно.

„Тя не разговаря с него, подминава го като пътен знак.

Даже искаше да напусне семейния апартамент в квартал „Борово" и да живее при баба си в Кнежа", споделят приятелки на Сара. Момичето все още ходело на тренировки по тенис, но не се явявало на турнири и формата й рязко се влошила.

„Сара е споделяла, че никога няма да прости на баща си, който й съсипа живота. Сега навсякъде по света ще я гледат подозрително по летищата и ще й ровят багажа, все едно, че е най-големият престъпник. Тя също има доживотна забрана да влиза в Бразилия", казват запознати.

източник: Уикенд

Прочита: 3853

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.