Четвъртък, 23 Май 2024

Деми пак пиянства

Печат Е-мейл
17 Януари 2013

Деми МурДеми Мур отново е в депресия. 50-годишната звезда не спира да пие и няма да е чудно, ако в скоро време пак се озове в болница.

Причината за поредния емоционален срив на актрисата е екс-съпругът й Аштън Къчър. В края на 2012 г. младокът най-накрая подаде молба за развод и сега гледа да ускори процедурата, защото е планирал брак с Мила Кунис.

Освен с бившия си Деми има сериозни проблеми и с дъщерите си. Те не одобряват поведението й и странят от нея, а в резултат на охладнелите им отношения кинозвездата отново е спряла да се храни.

„Тялото й вече не я слуша, а и психиката й е разбита. Деми е изгубила хъс за живот и само алкохолът и антидепресантите я вдигат от леглото. В семейството й обсъждат пак да я изпратят на лечение в клиника, понеже предния път това й се отрази благоприятно", коментират източници на сп. „Ю Ес уикли".

източник: Уикенд

Прочита: 3194

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.