Четвъртък, 23 Май 2024

Любовта спаси Маколи Кълкин

Печат Е-мейл
07 Декември 2013

Маколи Кълкин и ДжорданМаколи Кълкин май се е измъкнал от алкохола и наркотиците, които го убиваха бавно, но сигурно. Тези дни папараци щракнаха звездата от „Сам вкъщи" с млада дама на парижкото летище. Актьорът подари на сподвижницата си роза и бе във видимо добро състояние. За пръв път от много време насам той нямаше вид на клошар.

Маколи изпадна в дълбока дупка преди няколко години, припомнят запознати. Детето чудо на американското кино изживя мно го тежко раздялата с колежката си Мила Кунис, с която бяха сгодени до 2010-а. Когато двамата скъсаха, той се превърна в жив труп - започна да обикаля кръчми и барове по цели нощи, появяваше се пиян и надрусан по официални събития... А щом престанаха да го канят и по светски партита, взе да се размотава в плачевен вид по улиците. Тялото му все повече заприличваше на тапициран скелет и мнозина се съмняваха дали младият актьор не е тежко болен.

Днес Маколи отново е щастлив, усмихнат и с нормално тегло. Новата му любов явно го е извадила от депресията и е върнала желанието му за живот.

Красивата дама до Кълкин се казва Джордан и е копие на старата му тръпка Мила Кунис. Досега звездата от „Сам вкъщи" и „Ричи Рич" упорито я пазеше в тайна от феновете и журналистите, но тези дни реши да я посрещне на летището в Париж с роза в ръка и така стана удобна мишена на папараците.

Веднага щом изгората му кацна с полет от Ню Йорк, Маколи я хвана под ръка и я заведе на закуска в култовото заведение „Кафе дьо фльор". Там влюбените се настаниха на маса на улицата и си размениха страстни целувки.

„Джордан е добро момиче. Точно от това имаше нужда Маколи, за да се овладее и да се замисли за бъдещето си", коментират близки до холивудския любимец.

източник: Уикенд

Прочита: 4326

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.