Събота, 22 Юни 2024

Виктория “осинови” кукла за Харпър

Печат Е-мейл
18 Ноември 2011

Виктория БекъмВъпреки че е само на четири месеца, дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм - Харпър Севън, вече може да се похвали със своя собствена "осиновена" кукла.

През уикенда Пош Спайс отпътува за Ню Йорк, където участва в модна конференция, но още на следващия ден се реваншира пред дъщеря си за това, че я е оставила цяла вечер на грижите на друг.

Женската част от семейство Бекъм отиде на пазар в Манхатан. Малката Харпър бе облечена в сивкав тоалет, а на главата си имаше диадема. Виктория не изневери на себе си и държа дъщеричката си през цялото време на ръце.

Двете посетиха един от най-големите магазини за играчки в Ню Йорк, известен с това, че малки момиченца и момченца могат да си изберат кукла, която да си "осиновят", преминавайки през дълга процедура.

Виктория е останала с много приятни впечатления от деня и е съобщила това в профила си в "Туитър": "В Ню Йорк падна голямо забавление! Време е за играчки! Малката Харпър обожава куклите".

Трудно е човек да повярва, че бившата изпълнителка от "Спайс гърлс" е родила едва преди четири месеца, когато гледа перфектното тяло на модната икона.

Тя не се поколеба да демонстрира идеалните си форми, облечени в плътно прилепната рокля в тъмносиньо и оранжево.

Прочита: 3997

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.