Сряда, 23 Октомври 2024

Иван оставя Вихра на улицата?

Печат Е-мейл
30 Март 2012

ИванСлед като Иван Христов проплака пред цяла България, че все още изплаща колата и апартамента на бившата си жена Вихра,той реши набързо да поправи тази грешка.

Преди седмица опосумът се явил пред водещата на „Споделено с..." и си поискал ключовете на въпросния автомобил. Иван не се притеснил от неканените зрители на случката и гневно наредил на екслюбимата си или да му заплати колата, или да му връчи незабавно ключовете. Без да вдига излишен шум, Вихра подала документите и ключовете на автомобила, с който най-вероятно в скоро време ще лъсне новата любима на Иван Ирина Сарачинова.

Близки до отчаяната съпруга коментират, че няма да е кой знае каква изненада, ако Иван стигне по-далеч в грубостта си. Притеснена от ситуацията, брюнетката им споделила, че е въпрос на време бившият й мъж да я изгони и от апартамента, в който живее с дъщеричката си Ава. Той вече се бил заканвал пред общи приятели, че мисли да изхвърли Вихра, за да й даде урок.

„Ирина успя да го направи друг човек. Колкото беше жизнен и позитивен с Вихра, толкова е мрачен и жесток, откакто е с нея. Сигурно и родната му майка не може да го познае", обясняват запознати с грозната семейната история.

източник: Уикенд

Прочита: 5044

Коментари (5)

...
absoluten tapanar e toia. Kak tochno shte ia nakaje?
Kakto Sarachinov nakaza Iriniito li?
lili , 03 април 2012 20:10
...
тоя идиот заряза хубавата си жена за да е с най тъпото същество, ирина
сиси , 07 април 2012 13:08
...
КАК НЕ ГО Е СРАМ. ВМЕСТО ВИХРА ДА МУ ДАДЕ УРОК, ТОЙ НА НЕЯ И СЕ ЗАКАНВА.
НЕ ОЧАКВАХ, ЧЕ ИВАН Е ЧАК ТАКЪВ ПРОСТАК.
лили , 17 май 2012 11:02
...
ДА ИЗНЕВЕРЯВАШ НА ЖЕНА СИ И ПОСЛЕ ДА И ДАВАШ "УРОК", Е ПОВЕЧЕ ОТ НАХАЛСТВО.
ТЕ МАЙ СИ СЕ НАМЕРИХА С ИРИНА - И ДВАМАТА СА БЕЗОЧЛИВИ.
m , 17 май 2012 11:06
...
тая пък опулената Вихра да не се забравя толкова ,много добре знае,че дължи всичко на Иван . Гола вода е горката.От напъни да се справи горе долу, ще и изхвръкнат очите. Ама то само с напъване в живота не става.Трябват и качестваааааа.
smilies/wink.gif
добс , 23 май 2012 01:39

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.