Събота, 27 Юли 2024

Българка е най-красивата тийнейджърка в Чикаго

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

Даяна ДобриковБългарка беше обявена за най-красива на конкурса "Мис Тийн Чикаго 2012". 18-годишната софиянка Даяна Добриков спечели надпреварата, в която повече от 300 участнички в 4 възрастови групи се бореха за короната. Даяна се състезава в 4-та възрастова група (16-19 г.), където бива избрана от 10-те най-добри участнички, и спечели първо място заедно с титлата "Мис Тийн Чикаго" и правото да участва в националния конкурс "Мис Тийн Америка" през декември в Орландо.

Конкурсът се състои от три етапа. В първия участничките разговарят в лично интервю със съдиите, където те имат възможността да ги опознаят и да разберат повече за техния характер. Във втората част момичетата се обличат в неофициално облекло, с което се чувстват удобно. В третата част на конкурса момичетата се представят в официални рокли и отговарят на въпроси пред публика. Целта на конкурса е да се покаже не само външната, но и вътрешната красота на момичетата, обясняват организаторите.

Диана живее от две години в Чикаго, но тази година за пръв път участва в подобен конкурс в Америка. Когато е живяла в България, е участвала в много състезания за красота, като е печелила и няколко от тях. Тя се решава да се включи в "Мис Тийн Чикаго", когато нейна позната й казва, че малката й дъщеря ще участва в него.

"Всички участнички бяха много добри и аз се радвам, че можах да бъда с тях на този конкурс", разказва Даяна. Нейната майка я подкрепя във всяко начинание и остава много горда с титлата и участието на дъщеря си в "Мис Тийн Чикаго".

Даяна завърши средното си образование в Чикаго тази година. Има за цел да учи висше в "Елджин" и след това в UIC със специалност биология и химия. Мечтата й е да бъде зъболекар и да балансира семейство и кариера. Освен това Даяна се занимава с мода, която много харесва, с рисуване и обича много животните.

Прочита: 3732

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.