Събота, 27 Юли 2024

Най-красивият испанец избира “Мистър България 2012”

Печат Е-мейл
15 Май 2012

Лобсанг Арраке КастеяноЗа първи път в България ще се проведе националният конкурс "Мистър България", а победителят ще представи родината ни на най-големия в света конкурс за мъжка красота - "Мистър Свят".

Организатори са FH 1 Agency и "Профайл". Грандиозният галаспектакъл ще се проведе на 15 май в бляскавата зала на "Рейнбоу Плаза".

Претендентите за титлата "Мистър България 2012" са подбрани на повече от 10 кастинга из страната. Броят на желаещите да участват надмина очакванията на организаторите - над хиляда. Сред одобрените кандидати има интересни личности с разнообразни професии и хобита.

Един от най-красивите мъже в света ексклузивно пристига у нас специално за събитието. Лобсанг Арраке Кастеяно идва в родината ни, за да бъде жури в конкурса. Лобсанг, или Лобо, както е известен в световните модни среди, е носител на завиден брой престижни титли, като "Мистър Малага 2003", "Испанска красота 2003", "Мистър Космополитън 2008" и "Мистър Джентълмен Испания 2009".

Първите му стъпки като спортист започват с карате, благодарение на баща му Себастиан Арраке, който има черен колан трети дан по шотокан. След това се увлича по тенис, футбол и колоездене, става професионален състезател по колоездене. На по-късен етап отново се завръща към бойните спортове, но този път към муай тай и кикбокс.

Прочита: 3806

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.