Четвъртък, 13 Юни 2024

В четвъртък стават ясни победителите от конкурса за непопулярни групи, които ще свирят редом с Fatboy Slim, Erykah Badu, Cypress Hill

Печат Е-мейл
30 Май 2012

 Членовете на българските групи, които ще излязат на главната сцена на Elevation Music Festival, ще дадат своя глас за две от десетте непопулярни групи, участвали в конкурса на фестивала. В четвъртък – 31 май в 20:00 часа в столичния бар Radio Café момчетата от Gravity Co, Skre4 и Der Hunds ще гласуват пред погледите на финалистите в конкурса и техните фенове. Бандата, която събере най-много гласове ще се качи редом с Fatboy Slim, Erykah Badu, Cypress Hill и много други на главната сцена на фестивала и ще получи награда от Max Telecom. Класиралите се на второ място ще свирят на трета сцена заедно с най-нашумелите български групи през изминалата година – Kottarashky, Миленита, The Top Stoppers и др.

Тази година Elevation Music Festival дава възможност и на публиката да гласува за своя фаворит сред десетте финалисти. От дни интернет потребителите дават своите гласове за любимите си банди на специална платформа във VBOX7. До момента най-оспорвана е битката между феновете на BZD, Algoriddim Live Band и Aftertaste. Повече подробности за временното класиране можете да намерите тук. (http://vbox7.com/contests/elevation2012/)

Гласуването на интернет потребителите ще приключи на 30 май в полунощ. Победителят, който също ще се качи на трета сцена на фестивала, ще бъде обявен заедно с останалите групи избрани от журито.

Билети за фестивала, който ще се проведе на 23ти и 24ти юни, с откриващо парти на 22ри, на военна авиобаза Доброславци могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim.

Бройката на билетите е ограничена предвид мястото и условията за достъп до иначе забранената авиобаза Доброславци.

Прочита: 2960

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.