Събота, 26 Октомври 2024

Elevation Music Festival изпраща лятото с парти на плажа

Печат Е-мейл
07 Август 2012

 MO'HORIZONS BANANA SOUNDSYSTEM са специалните гости на вечерта

На 24ти август (петък), Elevation Music Festival и „Bash Bar", ще ви зарадват с MO' HORIZONS заедно със Стоян Роянов – Я_Ya, за да изпратим лятото с едно горещо парти на плажа.

MO'HORIZONS е от любимите формации на българските меломани и не се нуждае от представяне, но въпреки това ще споменем, че тя е създадена преди 12 години от Ralf Droesemeyer и Mark "foh" Wetzler. Синглите "Yes Baby Yes" и "Foto Viva" са техните първи рилийзи и биват горещо приети от самото начало, като и до днес се въртят по клубовете, наред с "Come Touch The Sun" и "Remember Tomorrow". Със своите 4 албума и две компилации с ремикси, MO' HORIZONS безкомпромисно утвърждават своя уникален топъл танцувален звук.

Стоян Роянов – Я_Ya е млад музикант, познат на българската аудитория като нестандартен музикант и изпълнител с различни амплоа. Знаем го още и от участието му на „Евровизия", работата му с Ъпсурт, Мария Илиева, Скилър и още други български изпълнители.

С горещ латино ритъм и незабравими миксове от боса нова, фънк, ню джаз и соул MO' HORIZONS BANANA SOUNDSYSTEM ще държат пясъка под краката ни горещ през цялата нощ. Танците са гарантирани, а входът свободен.

Комбинацията от това да слушаш MO' HORIZONS на плажа с питие в ръка и да танцуваш до изгрев слънце, на любимия бар може да се превърне в най-вълнуващото предложение за края на летния сезон.

Очакваме ви на 24ти август в 23 часа, на „Bash Bar" в къмпинг Градина, за да кажем подобаващо „чао" на лятото. Входът е свободен.

Прочита: 2396

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.