Събота, 27 Юли 2024

Джордж Клуни замяза на чичка

Печат Е-мейл
16 Януари 2015

Джордж Клуни и АмалДжордж Клуни вече не прилича на себе си. От доскорошния плейбой сега няма и следа, на негово място се е появил побелял чичка. Контрастът с младата му и хубава жена -адвокатката Амал Аламудин, става все по-силен от ден на ден.

Да, актьорът е започнал видимо да се запуска. Върлите му фенки са на мнение, че покрай половинката си той изглежда изморен и грохнал сякаш е пред пенсия.

„Преди не допускаше косата му да побелее, а кожата му да се сбръчка. Откакто е с ливанката, той се опитва да изглежда по-естествен, но така видът му е ужасен, коментират по интернет форумите почитателки на Клуни. И допълват, че за капак на всичко Джордж започнал да се държи като чехльо.

Вече се бил отказал да бърза с правенето на деца, защото слушал жена си. На нея хич не й било до потомство. „Те не се разбират изобщо. Той искаше бебе, а Амал - кариера. Сега, за да избегне семейното напрежение, Клуни се е примирил с желанието на съпругата си", смятат в обкръжението на звездната двойка.

За да разсее слуховете, че с половинката му са пред развод, Джордж се появи с нея на червения килим на наградите „Златен глобус". Двамата не се отделяха един от друг, а в речта си, която изнесе, докато получаваше статуетка за постиженията си в киното, холивудският любимец не пропусна да благодари на ливанката

„Горд съм да се нарека твой съпруг. Все още не I мога да разбера каква ал-1 химия ни събра заедно", заяви актьорът. Мнозина обаче заподозряха, че не е съвсем искрен и съжалява, задето се е отказал от ергенския си живот.

На церемонията той и жена му се стараеха да изглеждат много щастливи заедно. Адвокатката не спираше да дарява любимия си с прегръдки и целувки. Не е изключено обаче поведението им да е било театро.

На тоалета си госпожа-1 та бе закичила значка в подкрепа на загиналите в Париж журналисти и карикатуристи от „Шарли ебдо". Същия аксесоар носеше и Клуни.

„Джордж изглежда като опитомено кученце. Каквото му каже жена му - това прави. Сигурни сме, че тя го е изкомандвала да сложи значката „Аз съм Шарли", нали се представя за голяма общественичка", коментираха аркашки в залата.

източник: Уикенд

Прочита: 3132

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.