Понеделник, 26 Февруари 2024

“Плейбой” и Ричард Брансън правят стриптийз клуб в Космоса

Печат Е-мейл
28 Февруари 2012

Ричард БрансънПопулярното мъжко списание "Плейбой" (Playboy) ще си партнира с компания за космически туризъм на Ричард Брансън "Virgin Galactic" за реализирането на идеята за първия стриптийз клуб в Космоса. Идеята е вдъхновена от множеството изображения и игри на тази тема.

В проекта са предвидени дискотека в безтегловност, космически ресторант, в който ще се сервира специална храна, както и казино с рулетки, разработени за микрогравитация.

Над идеята работи художникът Томас Tenery, както и главният дизайнер на Virgin Galactic Адам Уелс и инженерите на Virgin.

"Virgin Galactic" скоро ще стане първата търговска линия в света в космическото пространство, а "Playboy" с нетърпение размишлява върху създаването на крайната междугалактическа дестинация за забавление", заявява редакционният директор на списанието Джими Джелинек.

Прочита: 3067

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.