Сряда, 22 Май 2024

Анна-Мария с амбиции за "Плейбой"

Печат Е-мейл
25 Януари 2012

Анна-МарияМоделката Анна-Мария пак хвърли в смут феновете си, пишейки в своята Фейсбук страница: "Искам корица на Плейбой!". Красавицата е едва на 18 години, но амбицията й да блесне в медийното пространство е повече от похвална.

Анна-Мария първо каза: "Аман от мъжки проститутки!", после: "В България има много евтини жени", а сега иска да е зайче на най-четеното мъжко списание. И нищо чудно скоро да не й предложат, все пак рейтингът е важен, а Ани знае как се вдига... рейтинг!

Прочита: 3263

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.