Събота, 27 Юли 2024

Ди Каприо закачи два австралийски модела след Лайвли

Печат Е-мейл
12 Октомври 2011

Алис Карауфорд и Леонардо Ди Каприо и Кендъл ШулерЛеонардо Ди Каприо изглежда никак не си губи времето. Преди седмица стана ясно, че се е разделил с приятелката си Бейлк Лайвли по нейно настояване и вече е "тръгнал на лов". Актьорът го играел истински плейбой и излизал едновременно с две дами. И то не какви, а два австралийски модела.

Името на едната вече стана известно на медиите. Щастливката е Алис Карауфорд - бивша победителка в риалитито "Австралия търси топмодел".

Едновременно Лео се увъртял и с нейната 20-годишна сънародничка Кендъл Шулер.

"Лео й каза, че може да идва при нея, когато тя пожелае. Няколко пъти тя вече се е възползвала от предложението му. Но тя не е глупава! Наясно е, че той не е сериозен и просто си изкарва добре времето с него за момента", споделил източник пред австралийския "The Sunday Telegraph".

Двамата с Шулер се срещнали на парти в нощен клуб в Синди. На няколко пъти установи контакт с очи и после той отишъл при нея и й казал, че трябва да бъде внимателна.

Според слуховете Ди Каприо излиза и с 21-годишната Крауфорд. "Той й пише, като искат да се видят, и тя идва. Срещат се обикновено няколко пъти седмично. Тя ходи в хотела му. Но Лео е прекалено умен да се показва в публичността с нея", разказал за отношенията им негов приятел.

Прочита: 2612

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.