Вторник, 23 Юли 2024

Бионсе падна от сцената

Печат Е-мейл
03 Октомври 2013

БионсеБионсе е една от най-малтретираните звезди. След като в Сърбия дърпаха косата й, в Англия прическата й се заплете за вентилатор, а в Германия я ощипаха по дупето, сега изпълнителката бе дръпната от сцената.

На концерта си в Сао Пауло напорист фен дръпна Бионсе и за малко не я събори на земята. Певицата добре познава темпераментната публика в Бразилия, защото преди няколко години направи незабравимо шоу там. Този път обаче щеше да падне от сцената заради неконтролируемата любов на един от почитателите й, който поискал да я има до себе си. По време на изпълнението й Бионсе реши да поздрави своите почитатели пред сцената. Един от тях обаче се надигнал да я прегръща, събаряйки я на земята. Светкавичната реакция на охраната веднага я измъкна от лапите на маниака и половинката на Джей Зи продължи концерта си си все едно нищо не е станало.

източник: Уикенд

Прочита: 3913

Коментари (1)

...
smilies/wink.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/sad.gifsmilies/tongue.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gif
radoslav , 22 октомври 2013 17:07

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.