Неделя, 19 Май 2024

Никол Кидман претрепана от папарак

Печат Е-мейл
03 Октомври 2013

Никол КидманНикол Кидман претърпя нелеп инцидент, фотограф, преследвач на звезди, я помете зверски на улицата и ситуацията без малко не завърши с ранени.

Докато актрисата се връщала към хотела си, след като присъствала на част от ревютата на модната седмица в Ню Йорк, била блъсната от папарак на колело, фотографът буквално съборил Никол на земята, разпилявайки всичките й вещи. За щастие Кидман се отървала само с няколко синини и охлузвания, но скъпите й обувки сериозно пострадали. Чепиците за 500 долара били очукани от срещата с колелата на велосипеда и повече не можели да се използват.

източник: Уикенд

Прочита: 3911

Коментари (1)

...
Чепиците за 500 долара били очукани от срещата с колелата на велосипеда и повече не можели да се използват.
smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
Не знам,да се хиля ли,да плача ли!По гояма пача от автора съчинил тая глупост няма .Да еба урангутана ти да еба!smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
ТРАКИЕЦА 71 , 20 юли 2020 23:50

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.