Вторник, 23 Юли 2024

Бионсе пипна мъжа си с колежка

Печат Е-мейл
15 Юли 2014

Бионсе и Джей ЗиДрамата около Джей Зи и Бионсе продължава да се заплита. Една от най-богатите двойки в музикалния бранш е напът да се разпадне след скандални разкрития за личния си живот. Преди броени дни в американската преса се появи името на една от най-актуалните любовници на рапъра, с която той е изневерявал в продължение на години на съпругата си Бионсе.

Нов горещ слух в Холивуд твърди, че от години Джей Зи кръшка на жена си с младата певица Мая. Ми-ньончето има само една известна песен в репертоара си, но това не се отразява на начина й на живот. Мая живее в луксозен апартамент, с великолепен изглед, кара скъп автомобил и има тоалети по последна мода. А всичко това според сайта „Ти Ем Зет" се плаща от Джей Зи.

Пред таблоида запознати с аферата на рапъра твърдят, че всеки месец той отделя известна сума за любовницата си и с това купува мълчанието си. Той имал и други забежки от брачните задължения, но винаги се свързвал с Мая, когато иска да бъде дискретен и аферите му да останат незабелязани от Бионсе.

„Двамата са любовници от толкова много време, че вече никой не гледа на отношенията им като нещо странно", цитират близки до музикалната двойка в изданието.

В същото време дори ласките на две жени обаче не успявали да задоволят Джей Зи. Точно апетитът му към нови приключения го тласнал да се задява и с модната дизайнерка Рейчъл Рой. Заради нея певецът бе помлян от бой от своята балдъза Соланж в асансьор. Тя решила да му отмъсти, че прави сестра й на маймуна с всичките си афери, като го нападна и без малко не откъсна ухото му в агресията си.

„Соланж си имаше повод да избухне. Причината беше желанието на Джей Зи да отиде на парти без съпругата си. Въпросното горещо парти пък беше организирано от Риана, която е друго негово протеже и Бионсе не я понася", разказват още запознати с аферата.

За Риана от години се носят слухове, че минала през леглото на рапъра, който е и неин продуцент. Това е достатъчно добра причина от няколко години съпругата на Джей Зи да прави всичко възможно, за да избегне срещите си с нея.

Проблемите на звездното семейство все по-ясно личат и по време на общото им турне. Както се знае, то беше обявено още преди да тръгнат слуховете за изневерите на Джей Зи и двойката реши да не отменя последния си шанс да извади големи суми пари заради скандала. От началото на обиколката на звездите обаче Бионсе видимо страни от съпруга си и не пропуска възможност да пее за раздяла и изневери. В едно от парчетата й се казва, че се е опитала да прости измамата на мъжа си, но случилото се вече не може да се промени.

„Виж какво ми причини. Сега трябва да я гледам в очите и да виждам как е взела част от мен, се казва в парчето, което сякаш си има конкретен Iадресат. Дългогодишната любовница на Джей Зи обаче не остана по-назад. Тя изригна в желанието си да запази реномето си на порядъчна жена, като обяви, че никой мъж не се грижи за препитанието й.

„Никога не сме имали афера, нямаме афера и няма и да имаме афера", заяви Мая, която видимо се е оживила в медийните си участия, откакто аферата й с Джей Зи изплува. Заради интереса към себе си певицата дори обяви, че скоро ще пусне ново парче и така даде още повече поводи за съмнение, че рапърът подбутва кариерата й, усещайки, че губи своята съпруга Бионсе, която е със статут на световна супер звезда.

източник: Уикенд

Прочита: 3943

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.