Събота, 27 Юли 2024

Бионсе пак бременна?

Печат Е-мейл
27 Май 2013

 

БионсеСлед като миналата година стана майка за пръв път, сега Бионсе отново даде повод на феновете да решат, че е бременна. Певицата призна, че се чувства преуморена, а последните й снимки показват, че е и доста наедряла в талията.

Слуховете за бременността на звездата бяха подхванати първо от в. „Ню Йорк пост". Изданието обяви, че няколко негови източника съобщили, че певицата чака второ бебе. Евентуалната й бременност била най-обсъжданата тема на бала в музея „Метрополитън" в края на април. Бионсе се била постарала да скрие коремчето си в рокля на „Живанши" с висока талия, но няколко от колежките й, свикнали на подобни номера, веднага се усетили. Отделно и на снимките от настоящето турне на звездата се вижда как коремът й е започнал да нараства. Мнозина първоначално се усъмниха в достоверността на новината за бременността. Но след като Бионсе отложи един от концертите си в Белгия, клюките се усилиха.

 

Певицата бе посъветвана от лекарите да си вземе почивка заради дехидратация и изтощение. Същите обаче бяха симптомите и на съпругата на принц Уилям Кейт през март, преди тя да обяви, че ще става майка.

 

Засега Бионсе съпругът й Джей Зи не са коментирали информацията, че е на път ново бебе. Така впрочем те постъпиха и първия път, когато очакваха дете. Изявление направиха чак когато бременността повече не можеше да бъде крита -по време на музикалните награди на MTV през август 2011 г.

 

Неотдавна Бионсе каза, че много би искала 18-месечната й дъщеря Блу Айви да има братче или сестриче. Самата певица била доста близка със сестра си Соланж и желаела същата привързаност да имат и нейните деца.

 

В момента турнето на Бионсе е едва по средата. То трябва да приключи на 5 август в Ню Йорк, ако дотогава не се случи нещо непредвидено.

източник: Уикенд

Прочита: 3127

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.