Четвъртък, 18 Юли 2024

Камен Во разпуска по мъжки

Печат Е-мейл
18 Юни 2013

Камен ВоденичаровИзцяло в мъжка компания откри летния сезон Камен Воденичаров. Актьорът замина с приятел за Гърция още в края на миналата седмица и ще останат там десетина дни. Двамата първоначално планирали да отскочат до родното Черноморие, но заради лошото време се наложило в последния момент да търсят възможност за настаняване на остров Тасос.

Неудобството обаче си заслужавало, защото там ги посрещнало топло слънчево време и температура от 22 градуса на водата. "Лятото тук дойде", съобщи Камен Воденичаров и се похвали със снимка от парти в местна дискотека на плажа.

източник: Уикенд

Прочита: 3447

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.