Понеделник, 27 Май 2024

Отварачката трови мъжа си

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

Мария и ХристианСлед като се загаджи с милионерския наследник Христиан Гущеров, Мария спря участията си по заведенията. А за да не се разкапе съвсем от мързел, започна да уплътнява многото си свободно време с лично усъвършенстване. Пайнерката редовно ходи на фитнес, а се подлага и на разкрасителни процедури.

„Два пъти в седмицата съм на фризьор, един път на педикюр и маникюр. Следобяд чакам да се приберат Хриси и Марая", обяснява Отварачката пред светско списание№1 Love style.

Колежките й не могат да j преглътнат факта, че Мара се радва на уреден живот без да полага никаквиусилия за това. На нея всичко й е наготово, не й се налага да пее по кръчми и дискотеки. Единствените й служебни ангажименти са от време на време да записва по някоя нова песен, да заснема клип или фотосесия.

Тъй тоталното бездействие е отегчително, напоследък Мария се е заела да усъвършенства и кулинарните си умения. Тя се учи да приготвя сладкиши, с които да радва дъщеря си и мъжа си. За жалост резултатите от усърдието й рядко са на ниво. Случвало се е Отварачката да забърква пайове, от които на Гущеров-младши да му се обръща коремът. Дори и в мигове на тежко стомашно разстройство той обаче намирал сили да похвали половинката си, твърдят източници на „Уикенд", близки до милионерския синковец.

Самата Мара, разбира се, отрича да е тровила мъжа си с „шедьоврите" си. Впрочем тя и не знае | какви поражения е нанесла на стомашно-чревния тракт на Гущеров-младши, защото той все й спестява критиките, та да не я обиди. Колкото и да му е черно пред очите от „пургативите" на пайнерката, Христиан казва, че сладкишите й са невероятно вкусни.

„Станала съм изумителен кулинар. Постоянно приготвям различни неща. Много обичам сладко и съм си поставила за цел да се науча да правя страхотни десерти", споделя Мария, нямайки си дори и най-малка представа на какво мъчение подлага своя твърде деликатен мъж и благодетел.

Озъби се на Есил Дюран

Мария отмъсти на Есил Дюран, задето си позволи да я атакува. Пайнерката от турски произход си навлече гнева на заралийката през май, когато я подигра за занемарената кариера. „Участията вече не са модерни", заяви тогава Есил иронизирайки Отварачката и решението й да спре да пее по заведения.

„Много неща съм чула и видяла, но нито едно от тях не ме обижда. Наскоро дори чух, че било модерно да не ходиш по участия, да си стоиш вкъщи и да пускаш клипове на два-три месеца.

Аз пък ще кажа, че има такива, които искат да ходят по участия ама нямат. И то без да са го взели като решение. Това за мен е по-лошо. Не им отива на претенциите да правят подобни изказвания", отвърна на удара Мария в интервюто си за списание Love style.

източник: Уикенд

Прочита: 5480

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.