Събота, 27 Юли 2024

Галена расла в мизерия

Печат Е-мейл
02 Ноември 2012

ГаленаГалена напоследък тъне в лукс, но не винаги е било така. Пайнерката е израснала в бедност и лишения в малкото градче Смядово.

Трето дете в семейството, тя трябвало да свикне със скромните възможности на родителите си и от малка да се научи на самостоятелност.

Докато връстниците и се хвалели с дрехи по последна мода и се радвали на безгрижно детство, Галя готвела или ходела за гъби в гората. През зимата пък задължение й било да зарежда печката с дърва и въглища.

„Родителите ми бяха много ангажирани. Като цяло съм израснала сама. Имам предвид, че съм съумявала да се грижа за себе си и майка ми се е доверявала. Като дете не съм правела много бели. Винаги съм помагала вкъщи.

На 6 години за първи път сготвих.

Направих картофена яхния. Бяха ме оставили сама вкъщи, защото навън беше студено. Нашите бяха за гъби", разказва Галена.

Гъбарството било традиция в семейството й. Самата тя често ходела за печурки, челядинки, рижики и масловки. Познавала всички гъби и с кеф ги събирала.

Родителите й останали впечатлени от първата й гозба. Изяли си всичко, макар че намерили и дребни кусури. „Татко каза, че картофите са малко сурови, но като за 6-годишна ми било простено", уточнява изпълнителката на „Много ми отиваш".

Майка й навреме усетила певческите й заложби и я ориентирала към Музикалното училище в Шумен. Две години по-късно бъдещата звезда решила да се премести в подобно школо в Димитровград - града, от който започнала зашеметяващата й кариера на попфолк певица.

Връщайки се назад в спомените от детството, Галена си спомня само един случай, в който е разтревожила родителите си. „Веднъж с приятелката ми решихме да боядисваме колоните на тавана и така се улисахме, че загубихме представа за времето. Нямало ни е 10 часа. Нашите се притеснили, че не могат да ни намерят. Търсили ме с полиция", разказва фолкзвездата.

източник: Уикенд

Прочита: 5026

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.