Събота, 27 Юли 2024

Мартина, бившата любов на Трифонов: Щастлива съм без Слави

Печат Е-мейл
19 Март 2016

Мартина и КокоБишвата изгора на Слави Трифонов - балерината Мартина Огнянова, спря да крие новия мъж до себе си. За първи път красавицата публикува тяхна обща снимка в интернет и така даде да се разбере, че вече напълно е преодоляла травмата от 5-годишната си връзка с шоумен номер едно на републиката.

Доскоро бившата балерина упорито криеше кой е мъжът, който измести Слави в сърцето й. Както "Уикенд" сензационно съобщи, танцьорката бе напъдена от Трифонов, след като с помощта на специално наети частни детективи той установи, че тя му изневерява с треньора си по бокс Коко Колев. Разлъката стана преди 2 години и дълбоко нарани Слави.

Боксьорът Коко Колев и Мартина наскоро станаха родители и избягваха всякаква показност. Бившата танцьорка от балет "Магаданс" не искала да дразни Трифонов, който публично демонстрираше колко е съсипан от предателството й. Шоуменът буквално бе съкрушен от изневярата й и нареди да бъдат изтрити всички нейни снимки от сайта на "Шоуто на Слави", все едно никога не е била част от екипа на вечерното шоу. Сега обаче по всичко личи, че Мартина и Коко са решили да спрат да се крият. Красавицата е готова да започне живота си отначало. тя е вече майка на дете и бързо е успяла да се възстанови след прекараната бременност.

"Не ме интересува вече миналото ми със Слави. Имам ново семейство и не мога цял живот да се крия, за да не ядосвам човек, с когото отдавна съм приключила отношенията си", споделила пред приятели Мартина.

Балерината и новият й мъж се запознали преди 2 години, когато тя започнала да тренира бокс. Так се запознала с Коко и бързо се влюбила в него. Двамата се срещали дискретно. Повратната точка настъпила, когато Слави и Мартина заминали в чужбина за рождения му ден. Една вечер Дългия видял мръснишко съобщение в телефона й. Когато се върнали у нас, Слави направил собствено разследване и без да обели нито дума, изхвърлил Мартина от дома си, прибрал си обратно луксозния джип и всичко подаръци, с които я засипвал. В началото от "Шоуто на Слави" баламосваха зрителите, че балерината отсъства заради контузия. Името й обаче ведната изчезна от финалните надписи.

Мартина се залюби със Слави Трифонов през 2009 г. Преди това красавицата имаше връзка с друг човек от екипа на шоуто - певеца Борис Солтарийски. Дългия успя да му я отнеме и цели 5 години двамата живяха на семейни начала. Мартина обаче спряла да е щастлива с половинката си още на третата година от връзката им. Пред приятелки споделяла, че Слави има особено лют нрав и няколко пъти дори й е посягал.

източник: Уикенд

Прочита: 9375

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.