Петък, 23 Февруари 2024

Интернет ни прави полигамни?

Печат Е-мейл
18 Май 2012

 Интернет определено промени начина ни на живот. Оказва се обаче, че той променя и стила ни на обвързване. Това твърдят учени от Франкфурт след направено изследване.

Според тях все повече двойки имат отворени връзки, позволяващи секс с други партньори, и това се дължи на влиянието на интернет.

В миналото изневярата е била нещо лошо и по-често се е свързвала с мъжете, но сега се е превърнала в нещо нормално дори и за нежния пол.

Изследователите прогнозират, че моногамията през следващите десетилетия почти ще се изгуби. Тя ще бъде заменена от открити и свободни отношения, които се основат на разнообразен сексуален живот, дори това да значи секс с няколко партньори.

Това ще промени и институцията на брака. Очаква се нарастване на броя на предбрачните договори, в които вече даже ще се уточнява кога и как ще правят любов съпрузите.

За сметка на това, партньорите, които държат да останат верни един на друг, ще бъдат още по-близки.

Проучването разкрива още, че младите жени все повече предпочитат приятелски секс вместо връзка. По този начин те могат да имат едновременно повече свобода и време и по-малка емоционална ангажираност, като все пак запазват добрите отношения с партньорите си.

Интернет действа като катализатор и засилва тези тенденции. Онлайн изборът е голям, а намирането на партньор за секс - лесно.

Статистиката показва, че 7,8 млн. души в Германия редовно посещават сайтове за запознанства.

Прочита: 4052

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.