Събота, 27 Юли 2024

Наталия Кобилкина: Имах проблеми с оргазма! Затова станах сексоложка

Печат Е-мейл
22 Май 2012

Наталия КобилкинаНаталия Кобилкина, която всеки четвъртък „отваря" Слави Трифонов и зрителите му за тайните в леглото, станала сексолог, защотото не можела да... получи оргазъм, признава самата тя.

Рускинята израснала в консервативно лекарско семейство, в което темата "секс" била табу. Майка й казала на трите си дъщери, че колкото по-късно се разделят с девствеността си, толкова по-добре. Колкото по-малко партньори - толкова по-малко енергия ще бъде отнета тях, която после те са длъжни да предадат на децата си, агитирала ги тя.

Наталия прави за пръв път секс на 20 години. Но не е доволна от изживяванията си в леглото. "Не получавах удоволствие от секса. Първо мислех, че проблемът е в партньора ми, после разбрах, че е в мен. Не знаех какво е женска еякулация, при мен просто я нямаше. Другите ми оргазми бяха слаби, рядко се случваха, а всички сме чели по книгите и гледали по филмите как то е като заря, фойерверки, истинско избухване. Плачех тайно и се питах: "Къде е моята заря?", жалва се бъдещата сексоложка. И се записва на курс, където да намери решението. Той продължава едва 4 дни, но коренно променя живота й.

Дидо - съпруга си българин, Наталия среща в Русия и спечелва с... масаж, но като начало - не еротичен. Три месеца по-късно заживяват заедно, защото той е покорен от златните ръце на красавицата.

Сега Кобилкина не спира да експериментира върху съпруга си новите техники в секса. Успяла да го направи нудист като себе си, а скоро двамата се готвят да запрашат за чужбина, където ще се обучават на тантрически секс. Заедно с него открила дори G-точката, хвали се жената, която ограмотява сексуално Дългия.

източник: Шоу

Прочита: 4875

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.