Събота, 27 Юли 2024

Венета Райкова с бански за 300 лева

Печат Е-мейл
22 Юни 2011

В. РайковаВодещата на "Горещо" Венета Райкова потроши 300 лева за марков бански. Тя пазарувала в столичен МОЛ, където била със съпруга си Тишо и се допитвала до него за всеки един детайл.

Венета Райкова разгледа няколко комплекта скъпи бански, но накрая се спря на черно-бял, който половинката й също одобри. След това блондинката сама брои три стотачки и излезе доволна от магазина, разкриват очевидци.

Тв звездата явно вече е в трескава подготовка за морската си ваканция. Тя и семейството й ще почиват в петзвезден хотел на родното Черноморие.

Водещата на "Горещо" Венета Райкова сподели пред "Блясък" преди няколко месеца, че заради малкия Патрик не й се рискува да излезе в чужбина. За сметка на това пък тя си е избрала луксозно място на нашето море за лятото.

Прочита: 3994

Коментари (1)

...
samo 300 li ne sa li pove4e smilies/wink.gif
nikolaj , 26 юни 2011 22:10

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.