Вторник, 23 Юли 2024

Ди Каприо тръгна като клошар

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо е неузнаваем, когато не е на червения килим. Извън светлините на прожекторите актьорът мултимилионер се носи като разпасан клошар.

През уикенда Лео бе засечен на пазар в супермаркет в Маями. Той се бе дегизирал с очила и сламена шапка, а дрехите му бяха отчайващо раздърпани, сякаш са носени цяло десетилетие. От крачолите на звездата дори се подаваха конци.

Заради вида си Ди Каприо често е критикуван и наричан дрипльо от медиите Негово бивше гадже пък се изцепи преди време, че той не ползва дезодоранти и понамирисва. Тогава актьорът се принуди да обяснява, че избягва парфюмите, защото нарушават озоновия слой и причиняват глобално затопляне.

източник: Уикенд

Прочита: 4107

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.