Вторник, 23 Юли 2024

Любовният триъгълник - тежка отговорност, скубането на венчелистчета с въпроса “Киро или Ники?” не помага

Печат Е-мейл
15 Май 2012

 Любовният триъгълник е една от най-комплицираните ситуации, в които човек може да попадне. Ако се окажете въвлечени във вихъра на подобен проблем обаче, има начини, по които да се справите с него. Прочетете шест съвета, с които можете да опитате да отворите очите си за верния мъж във вашата геометрична фигура.

Kого предпочитате?

Когато сте в средата на любовен триъгълник, е важно да успеете да задържите мисълта си ясна и да си дадете сметка кого от двамата съперници харесвате повече. Неща като съвместимост на характерите, колко добре познавате и разбирате някого са от ключово значение. Дами, любовните триъгълници не са справедливи спрямо нито една от замесените страни, затова е добре да вземете своето решение, след като добре сте преценили силните и слабите страни и на двамата кандидати.

Разбирателството е от значение

Не е лесно да се поддържа връзка, тъй като реално в нея трябва да се смесят и напаснат два съвсем различни натюрела в едно. Ето защо, ако разговаряте на един език и въобще се разбирате по-добре с единия от двамата, то по-скоро той би бил правилният избор за вас.

Сходство в характерите

Разбирателството, разбира се, е важно, но не е само това, хубаво е и характерите ви да са подобни един на друг. Ако ще започвате връзка с някого, то е по-добре да имате някои общи черти и нагласи, като чувството за хумор например. Ако не смятате някой мъж за забавен или пък въобще не разбирате чувството му за хумор, то връзката ви с него едва ли ще бъде сполучлива.

Бъдете откровени

Една от най-големите грешки, които жените, попаднали в любовен триъгълник, правят, е самозаблудата. Много е важно да сте честни със себе си и най-вече да сте честни в чувствата си. Бъдете наясно със себе си за важните неща. Помислете кой ще бъде по-подходящ за вас - не до кого бихте изглеждали по-добре, а кой ще се отнася както трябва с вас. Независимо какво ще е решението ви и как ще го вземете, се постарайте да останете верни на себе си.

Прочита: 3836

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.