Петък, 22 Септември 2023

Жените посягат на мъжествеността ни, защото правим всичко, за да им се харесаме

Печат Е-мейл
27 Февруари 2012

 Доста често мъжете и жените, които имат връзка, започват да си приличат по един или друг начин. Но идва един момент, в който трябва да направите равносметка дали не сте заприличали твърде много на партньорката си. Защото мъжете сме склонни да правим какво ли не, за да се харесаме на жената до нас. Но понякога от това страда мъжествеността ни.

Тя ви облича

Или поне се опитва. Избира ви дрехите. Казва ви коя блуза с кои панталони да комбинирате. В началото това не е никак лошо, но понякога просто искаме да си облечем един потник и да се излежаваме на дивана по боксерки цял следобед.

Водят ви на пазар

Ние спокойно си се оправяме и с онлайн пазаруването. Обаче те искат да обикаляме магазините с тях, да си харесваме дрехи, да ги мерим, после да ходим в други магазини, после да се връщаме и да си купуваме, което ни е стояло най-добре. Знаят ли жените колко бира можем да изпием през това време?

Въздържат се от секс и ви карат също да се въздържате

И за какво. Не знаем. Нима не знаят, че сексът сближава двойките. Така че не се поддавайте на сексуалното въздържание, дори и връзката ви иначе да е перфектна. Всъщност, щом не правите секс, значи връзката ви не е перфектна.

Прочита: 3085

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.