Понеделник, 06 Февруари 2023

Андреа пие за 1000 лева и не плаща

Печат Е-мейл
14 Юли 2010

 

АндреаСкандалната фолкгърла Андреа и компанията й вече са персони нонграта в баровската дискотека "Час пик" на Слънчев бряг, разкриват хора от персонала. Миналата седмица русата амбиция и неколцина нейни приятели изкъркали алкохол за около 1000 лева в заведението и най-изненадващо отказали да си платят сметката.

"Андреа ни заяви, че е известна в цяла България и вдигнала имиджа дискотеката, така не е редно да й искат пари. Келнерките останаха като гръмнати, но продължиха да настояват сметката да бъде оправена. Обаче така и не ги огря. Компанията на Андреа се изнесе от заведението, без да бъдат дадени парите", разказаха очевидци на потресната случка.

Потърсена за коментар, половинката на Кубрат Пулев отрече изобщо да е била в заведението. "Наистина бях на морето, но никъде не съм излизала", пусна култова реплика блондинката, която се слави като топкупонджийка.

източник: Шоу

Прочита: 5800

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.