Събота, 22 Юни 2024

Виктория Бекъм гей в тялото на жена

Печат Е-мейл
09 Октомври 2010

Виктория Бекъм и Дейвид БекъмВиктория Бекъм реши да разкрие подробности за себе си и семейството си от първа ръка, за да успокои малко топката.

 

Напоследък в пресата излязоха всевъзможни информации за живота й и за това колко откачена е Спайската.

 

За целта кльощавата, но амбициозна певица, дизайнерка и какво ли още не, даде ексклузивно интервю пред "Мarie Claire".

В него тя споделя ,че наистина е повече от щастлива, че е съпруга на Дейвид Бекъм. Той просто е толкова перфектен, че хората се чудят какви кусури да му намерят.

След тези думи Вики сподели за прозрението, което е имала, когато една сутрин видяла съпруга си само по боксерки и татуировки да седи на леглото. На фона на фантазиите ни за релефното коремче на Бекъм и стегнатото му дупе тя казва:

Тогава за пореден път си дадох сметка, че мъжът ми е натурално красив. Просто Дейвид винаги изглежда добре, дори сутрин или вечер, или през нощта, няма значение. Той си е такъв. В момент си мислех: "Ти се справи добре, момиче. Мъжът ти е прекрасен."

Прочита: 3847

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.