Понеделник, 06 Февруари 2023

Мила, приятелката на Плеймейтката: Черната Златка ме завлече със 700 лева

Печат Е-мейл
11 Март 2011

Черната ЗлаткаНа грозна сцена се натъкнали редовните посетители в столичния клуб „Найт флайт".Преди седмица ВИП сепарето било запазено за знойната компания на Черната Златка и още 4 златотърсачки. Момичетата цяла вечер яли, пили и се веселили. Наливали се предимно с черно уиски по съвет на популярната плеймейтка, което разреждали с безалкохолни напитки.

Нахаканата госпожица Димитрова цяла вечер танцувала и целувала посетителите по масите, защото била разтопена от нежните песни на гостуващата гръцка изпълнителка Елена Папаризу, която пък преди пет години бе победител в Евровизия.

Накрая обаче съобщила, че има само 20 лева в джоба и не може да ce включи в плащането на сметката, която била малко над 700 лева. Компаньонките й останали слисани, но и те почнали да мънкат, че са със „скъсани джобове". Наложило се сервитьорката да повика бармана, който да обясни старателно коя дама какво количество алкохол консумирала и съответно коя колко дължи. Момичетата слушали внимателно, но за пари не се бъркали. Дошли и няколко бодигардове, на които Златка обяснила, че ще извика и изчака Петко Димитров - боса на заведението, за да се уточнят за плащането и голямата сметка.

Гаджето на Ели Гигова така и не се появило. Хубавиците се чудели как да излязат от конфузната ситуация, докато една от тях не изтеглила пари от кредитната си карта. След като Мила се разплатила, уреждайки сметката на Златка и сие, всички кокони си тръгнали щастливи у дома.

Злати трябвало ден по-късно да се види с момичето, за да си оправят нещата. Срещата обаче така и не се състояла. Вместо това Мис Плеймейт почнала да бомбардира девойката с извинителни есемеси, че ходи по доктори, защото ... има бучка на лявата гърда и е твърде зле здравословно.

С времето есемесите секнали. „На Злати й нямаше нищо в бара. Не се оплака, че е болна. Нито сподели за изследвания и доктори. Сега не зная какво да мисля. Нормално е жените да си споделят разни неща, разбирам я. С нея не сме толкова близки, че да й опрощавам дълговете от 700 и кусур лева. Просто излизаме заедно и се забавляваме.

Въпросната вечер тя ме покани и тя избра да седим на ВИП-а. Питам се дали всички известни бръмчалки ходят с такива дребни суми, или просто разчитат на глупаци, които да ги хрантутят и поят цяла вечер. Не ми е приятно да съм в ролята на излъганата. И се надявам да ми върне парите. Обаче освен есемеси с празни обещания досега нищо друго не съм получила от Злати", разказва „ощипаната" Мила.

източник: Уикенд

Прочита: 3434

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.