Понеделник, 11 Декември 2023

Джо Манганиело е новото гадже на Деми Мур, или поне прави опити да стане такъв

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

Деми Мур и Джо МанганиелоДеми Мур и звездата на сериала "Истинска кръв" Джо Манганиело са забелязани да се забавляват в компанията си и според очевидци между тях имало истинска химия. Деми, която от месеци е разделена със съпруга си Аштън Кътчър, като че ли взе да се съвзема от тъгата по звездата от "Двама мъже и половина".

Деми и Джо се появили заедно на партито след премиерата на филма That's My Boy, в който Джо е една от звездите редом с Адам Сандлър.

Очевидец споделил пред списание Heat следното: "Те изглеждаха невероятна двойка. Той обръщаше внимание на Деми много повече отколкото на другите жени на партито."

Двамата актьори се познават от времето, когато подписвали договорите си за предстоящия филм на Стивън Содърбърг "Професия: Стриптизьор". Джо остава в проекта, докато Деми се отказва заради брачните си проблеми.

Източникът твърди, че Джо е причината звездата отново да се чувства уверена и секси. Както в случая с Аштън и Джо е значително по-млад от 49-годишната Мур.

Прочита: 3768

Коментари (1)

...
всяка жаба да си знае гьола
popi , 09 юни 2013 12:43

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.