Четвъртък, 23 Май 2024

Кой е идеалният зависи от женските хормони

Печат Е-мейл
18 Май 2012

 Много жени имат ясна представа как трябва да изглежда "Той" - мъжът, с който ще прекарат живота си. Но тяхната идея за идеален съпруг е много по-гъвкава, отколкото си мислим, и в действителност варира в зависимост от деня от месечния цикъл.

Когато жената се намира в период, когато вероятността от зачеване е най-висока, красивият ухажор става още по-привлекателен кандидат за нейното сърце. И обратното, когато нивото на хормони отслабне, интересът на жените намалява. Тогава момичетата са склонни да си паднат по "лошо момче", който изведнъж става перфектния вариант за семейство и деца.

"Хормоните, свързани с плодовитостта, заблуждават жените", смятат учените, които направили на нежния пол два теста, когато нивото на хормони е високо и когато е по-ниско. Тяхната оценка кои мъже са красиви не се променила, но била по-завишена и положителна, когато хормоните са на високо ниво.

Прочита: 4113

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.