Вторник, 23 Юли 2024

Всеки трети с любовна връзка на работното място

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

 Една трета от французите твърдят, че са имали любовна връзка на работното си място, най-често краткотраен флирт, сочи изследване. Проучването показва още, че 10% от анкетираните използват интернет в работно време, за да флиртуват.

Изследването потвърждава тенденцията голяма част от хората в развитите страни да срещат дългогодишните си партньори в офиса, а наличието на интернет и социални мрежи прави възможно флиртуването в работно време, пишат от vesti.bg.

"Животът на работното място дълго време беше смятан за неутрална зона, където няма място за чувства и любов. Сега обаче то все повече заприличва на бар или нощен клуб, място, където хората се срещат", казва социологът Ронан Шастелие, който представи резултатите.

То показва, че 31% от анкетираните, или близо един на всеки трима души, признават, че са имали връзка на работното място, но 63% от тях, или близо две трети, я определят като краткотраен флирт. Едва 17% от хората, които имат връзка с колега, са съгласни да обявят това пред останалите, 22% пазят връзката си в тайна, а 6% напускат работа, за да избегнат конфликт на интереси.

Връзките на работното място, които прерастват в нещо повече от флирт, най-често стават между млади служители под 35 години, сочат резултатите от изследването.

Прочита: 4425

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.