Четвъртък, 18 Юли 2024

Всички сме пристрастени към секса

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

 Това е! Край! И не го казваме само ние! Всички сме пристрастени към секса, откриха учени от Института по психология в Германия. Човешкото тяло произвежда собствени вещества, които водят до пристрастяване като това към марихуаната. Това обяснява защо много жени са пристрастени към солариума, фитнес залата или социалните мрежи, на пръв поглед едни обикновени дейности. Виновникът тук е не само прословутият ендорфин, оказва се, че човешкото тяло е жива лаборатория за производство на наркотични вещества. Откритието направили експерти в областта на психиатрията от Манхайм, Германия.

Учените обясняват с това влечението на едни към екстремните спортове с очевиден риск за живота, които за други са пълна лудост. Изпробваш ли го веднъж, тялото произвежда вещества, заради които изпадаш във временна еуфория. Това те кара да искаш да го повториш отново. По време на оргазъм нещата са същите, затова сексът може да бъде пристрастяващ като наркотиците и пушенето.

Прочита: 4407

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.