Събота, 27 Юли 2024

Либидо и Витоман

Печат Е-мейл
24 Януари 2020

Vitoman.bgКакво е либидо?

Либидо е сексуалното желание, което изпитват жените и мъжете, когато достигнат полова зрялост. Това е процес, който започва през пубертета под влиянието на хормоните тестостерон при мъжете, естроген и тестостерон при жените. Същността му е от огромно значение, а имено продължаване на човешкият род.

Кои фактори влияят на Либидото?

Либидото е заложено във всеки човек по рождение. То има своят пик и съответно спад с напредването на възрастта. Съществуват обаче и външни фактори, които могат да му влияят. Такива са общата физическа форма, емоционалното и психологическо състояние.

Причини за ниско либидо

Намаляването на желанието за сексуален контакт, както и пълната му липса се приема за нисък нагон. Причините за това могат бъдат многобройни – занижено самочувствие, потиснатост, загуба на емоционална привързаност към половинката, тревожност, преумора, напреднала възраст; Причините могат да бъдат породени и от хормонален дисбаланс, като страничен ефект на някои лекарства, както и при сърдечно съдови заболявания;

Как да повлияем на либидото?

Добрата обща физическа форма, високият тонус, нормално тегло, редовните движения и спорт, здравословната храна, приемът на течности, общуването с партньора са само първите стъпки, които човек може да предприеме. Употребата на хранителни добавки на билкова основа също могат да помогнат значително за повишаване на сексуалното желание.

Какво е Витоман?

Витоман е билков продукт, чието предназначение е да благоприятства половата мощ, както и сексуалното желание. Това е сексуалният стимулатор, който няма да ви подведе.

Кои билки съдържа Витоман?

Витоман е съставен от Епимедиум, Трибулус Терестрис и Сибирски Женшен.

Благодарение на активните съставки алкалоиди, сапонини и флавоиди в Трибулус Терестрис се увеличава производството на тестостерон, подобрява се кръвообращението и се повишава сексуалното желание.

Поради съдържанието на Икариин в Епимедиума се увеличава притока на кръв в областта на таза, което подпомага качествената ерекция.

Сибирският женшен има имунно стимулиращо действие, премахва стреса и поддържа общият тонус.

Комбинацията от тези билки влияе на гладката мускулатура, стимулира дейността на нервните възли, повишава производството на тестостерон, засилват либидото, поддържат ерекцията.

Кога може да приемаме Витоман?

Витоман се приема по 1 таблетка, два пъти дневно. Обикновено максималният ефект се постига след 4-5-ия ден от приема. Може да се приема, когато усещате слабост в ерекцията или липса на желание за секс.

Странични ефекти не се наблюдават, но при медикаментозно лечение, винаги е препоръчително да се консултирате с вашият лекуващ лекар.

Как да поръчаме Vitoman?

Витоман може да се поръча онлайн на или да бъде намерен в Аптечната мрежа на Фрамар.

Добрият сексуален живот ни прави щастливи и уверени. Не се отказвайте от него!

Прочита: 2777

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.