Четвъртък, 18 Юли 2024

Сексуалното желание на жените достига връх в 23 ч. в събота

Печат Е-мейл
11 Май 2012

 Сексуалното желание на жените достига своя връх в 23 ч. в събота, показва британско изследване. Откритието е част от статистиката, получена в резултат на британското национално изследване на истината за женското либидо. Макар над три четвърти от британците да са доволни от сексуалния си живот, голям процент обвинили натоварения си работен график и липсата на свободно време за пониженото настроение за секс.

Шотландките и жените от Южен Уелс са най-доволни в спалнята (82%), а ирландките са най-недоволни (30%). Въпреки това ирландците правят най-много секс - над три пъти седмично за 42%, следвани от лондончаните и уелсците, съответно с 33% и 29%. И макар Великобритания да не е известна с приятен климат, 40% от британците се отказвали от традиционния си скромен имидж и правят секс на открито.

Миналата година изследване на лондонското училище по икономика установи, че четвъртък сутрин е най-доброто време за секс. Според изследването това е времето, когато естествените нива на хормона користол, който стимулира половите хормони, достигат своя пик.

Освен това нивата на половите хормони тестостерон при мъжете и естроген при жените са пет пъти по-високи в началото на този ден.

Прочита: 3083

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.