Петък, 22 Септември 2023

5-те топ мъжки фантазии

Печат Е-мейл
29 Октомври 2011

 Мъжките фантазии са интимното кътче, в което ние, дами, сме основното действащо лице. В еротичните им представи жената изпълнява всяко тяхно желание и удовлетворява най-съкровените им мечти. За някои от тях и сами можем да се досетим, за други... само те могат да кажат. Но все пак, ето кои са 5-те топ мъжки желания:

1. Строгата господарка. Любима мъжка фантазия, в която жената е нежна диктаторка, направляваща сексуалната игра. В тази мъжка мечта жената прави това, което тя иска и както тя иска. Жената е доминиращият партньор, който определя ритъма. За повечето мъже това е супер възбуждащо и топ фантазия!

2. Мъжът обича да гледа. Това е нещо, което не бива да забранявате на половинката си, ако не искате да започне да се озърта в чуждите жени. Мъжете обичат с очите, а жените с ушите. Чували сте тази поговорка и тя е абсолютно вярна. Позволете му да ви гледа, докато се събличате бавно и съблазнително. Страстта, която поражда тази гледка у мъжа, е невероятна.

3. Различната жена. Всеки обича разнообразието, особено пък мъжете. Но вместо да изберат друга жена, по-добре вие бъдете различна. Това не означава всяка нощ да сте с различна коса, но от време на време да променяте нещо във външния си вид или в поведението си в леглото. Изненадайте го! Така няма и да си помисли за друга жена.

4. Лошото момиче. Мъжете обожават лоши момичета. Затова изиграйте сцена, в която му се хвърляте на врата, драскайки го еротично по гърба. Изберете нова, неочаквана за него поза и го подлудете!

5. Покажете страстта си! Не се свенете да покажете емоциите си в секса. Това му е най-прекрасното. Бъдете искрени и се оставете на мига, емоцията, страстта. Няма по-приятна гледка за мъжа от тази, в която удовлетворява половинката си.

Прочита: 2955

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.