Понеделник, 27 Май 2024

Мъжете губят килограми, когато няма жени около тях

Печат Е-мейл
11 Май 2012

 Мъжете, които се опитват да свалят килограми, трябва да тренират без жени наоколо, показва ново проучване, публикувано в британските медии. Оказва се, че представителите на силния пол губят двойно повече килограми, когато близо до тях няма жени, докато тичат или плуват. В противен случай тренировката се превръща в закачки и неудобни моменти. Изследване показва, че тренировките в изцяло мъжка компания са много по-ефективни за добрата фигура.

От друга страна, повечето мъже се срамуват да обсъждат "закръглените си форми" в компанията на срещуположния пол, което е перфектно съвпадение, защото вече е научно доказано, че са склонни да губят тегло в компанията на съмишлениците си от силния пол.

Прочита: 2890

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.